Om Johan

Johan Jokiranta (även kallad “NIBE-Johan”) har med lång erfarenhet från värmepumpsbranschen nu valt att etablera sig i sin hemkommun (ÖCKERÖ) och vänder sig till villaägare och bostadsrättsföreningar ute på öarna och i Torslanda samt Göteborg med omnejd.

Behörighet inom: El, rör, ventilation och kyla.

Om Hönö Värmeservice & Delivent

Vi har över 25 års erfarenhet av service och reparationer och även nyinstallationer av värmepumpar av alla fabrikat såsom Nibe, Bosch, IVT, Thermia, Autoterm med flera. Våra servicemän/installatörer har hög kompetens inom el, rör, kyla och ventilation. Våra servicebilar är utrustade med de mest förekommande reservdelarna som behövs vid ett servicebesök så att en hel del återbesök kan undvikas.

DeliVent AB som etablerades 2003 av Glenn Arnevind har blivit uppköpt av Hönö Värmeservice, ägare Johan Jokiranta, Glenn med sin långa bakgrund och erfarenhet inom ventilation från flera av branschens ledande tillverkare kommer att finnas kvar för att driva DeliVent vidare i samma goda anda som tidigare.

DeliVentbutiken upptar ett utbud av produkter från några av branschens ledande tillverkare. De har som sitt signum: produktion, leverans, kvalitet och kostnadseffektivitet. DeliVent kan som försäljningsorganisation till dessa tillverkare, hålla korta leveranstider och attraktiva priser.

En stor del av vår verksamhet är inriktad på återvinningsaggregat s.k FTX. Inom vårt försäljningsområde kan vi ombesörja med partners, projektering, installation och service på dessa aggregat.

Välkommen som kund hos oss!

Vårt motto är: Korta leveranstider och attraktiva priser.

DEL I VENT

Adress:
Bustadsvägen 23, 475 40 Hönö

Telefon:
0702-040809

Öppettider:
Mån-fre: 7.30-16.30

 Org. nummer: 556641-5898

DEL I VENT Support

E-post:
info@delivent.se 

Telefon:
0702-040809
Kontorstid (9-17)

Fax:
031-969122